• Coppola saját rendezői verziót vágott a Keresztapa 3-ból
  • Bemutatják december 4-én moziban, ill. megjelenik digitálisan és blu-ray lemezen
  • A Paramount közzétett egy új előzetest is

Elvétve hallunk csak Francis Ford Coppola Megapolis című új sci-fijéről, a legendás rendező inkább borászatával és klasszikus alkotásainak újravágásával hívja fel magára a figyelmet mostanában. Igaz, utóbbira nem lehet panaszunk, hiszen az Apokalipszis most tavaly felújított változata kifejezetten jól sikerült.

Coppola ezúttal legendás gengszterszériájának kevésbé sikerült epizódját, a Keresztapa 3-at dolgozza át. Az 1990-es filmet kiegyensúlyozatlansága miatt, ill. a főhős sorsát illetően kárhoztatták, amivel a rendező maga is egyetértett. Beszélt a producerekkel szembeni kreatív különbségekről, valamint kiemelte, hogy nem jutott elég idő a forgatókönyvfejlesztésre. Szerinte egyedül a film fináléja sikerült kellőképp impozánsra.

the-godfather-part-iii-1599168838.jpg

Most azonban saját szájíze szerint formálhatta a harminc éve rögzített anyagot. A The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone címen újravágott film felújított 4K-s képpel és 5.1-es hanggal kerül mozikba Amerikában december 4-én, ill. négy nappal később megjelenik digitálisan és Blu-Ray lemezen is. Alább láthatjátok az újravágott film előzetesét.