A 1.9-es sorszámot viselő, 136 Mb-ot nyomó frissítés amellett, hogy kijavított néhány bosszantó hibát a játék multiplayer módjában, felkészíti a játékot a DirectX 11-es effektekre, tehát azokra a fejlett grafikai megoldásokra, amik garantáltan megizzasztják a korábban bajnoknak hitt gépünket.

A különálló, a tényleges grafikai turbót tartalmazó fél gigás ultra grafikus beállítás csomagban többek között fejlettebb fény/árnyék- illetve HDR-effekteket, tükröződéseket, víz-animációkat, parallax occlusion mappinget, tesszalációt és displacement mappinget találunk, de ha ez még nem volna elég, a patch-csel együtt érkezett egy 1,7 GB-os magas felbontású textúracsomag, ami még tovább emeli a játék amúgy sem túl alacsony gépigényét. Jó töltögetést!



Crysis 2 1.9 patch letöltés


Crysis 2 DX11 Ultra grafikus beállítás csomag letöltés


Crysis 2 magas felbontású textúracsomag letöltés




Fontos tudni: a textúrapakk telepítését követően a játék egy 768 MB-os DX9-es videokártyát követel meg, abban az esetben pedig, ha a DirectX 11-es effekteket szeretnénk használni, négy magos processzor, egy gyors HDD/SSD, 8 GB RAM, 1 GB-os, DX11-es VGA és 64-bites operációs rendszer kell, míg mindkét kiegészítő aktiválásakor -- a fentiek mellett -- már egy 1,5 GB-os videokártyára lesz szükségünk.