Tegnap értesültünk először annak a lehetőségéről, hogy a Crysis 3 visszatér a sorozat számára hazai pályának számító esőerdőbe, ma pedig meg is jött ennek a megerősítése. Az ismerős helyszínt elhozó csomag a The Lost Island Multiplayer DLC Pack nevet kapta, a nem éppen rövid név pedig mindent elmond arról, amit csak ezzel kapcsolatban elsőre tudni kell: a multiplayer mód bővül pár, egy szigeten helyet kapott arénával.

A június 4-én megjelenő, 15 dolláros, minden érintett platformra (PC, PlayStation 3, Xbox 360) elkészített DLC-hez költött történet szerint az első játéknak otthont adó fiktív Ling Shan szigetétől mintegy 200 kilométerre, a Fülöp-szigetek térségében fekvő eldugott kis földdarabon egy rejtélyes, földönkívüli akármi bukkant fel, s természetes módon elindult a versenyfutás azért, hogy ezt az értékes kincset megszerezze a szemben álló felek egyike.

Erre az alapfelállásra építkezve a csomag összesen négy pályán ereszti egymásnak a CELL elitalakulatát és a Felkelőket, de új fegyvereket is ad a kezükbe, valamint két új játékmódot (Frenzy, Possession) is hoz -- a tartalmakkal kapcsolatos egyéb részleteket később hozza nyilvánosságra a csapat, remélhetőleg egy videó formájában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Crysis 3 -- Megjelenés: 2013. február 22. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 5.0 / 1024 MB, HDD: 20 GB