Ugyan Cevat Yerli váltig állítja, hogy a Crysis 3 „jobb, mint a Crysis 2 és jobb, mint a Crysis 1 volt”, se a sajtó, se a játékosok nem ájultak el tőle. Ez persze nem akadályozhatja meg a Cryteket abban, hogy kibővítsék „remekművüket”. Már ha igazak azok a hírek, amik az utóbbi időben keringenek a neten.

Először az Xbox360 Achievements című oldalon tűnt fel néhány új jutalom, amelyek egyebek mellett eddig nem látott pályákról (Creek, Crossing, Ascent, Coastline) és egy Oar nevű hajóról rántották le a leplet.

Pletyka: visszatér a Crysis 3 a dzsungelbe?

Ezt követte a minap kikerült képcsokor, amit a Crytek maga tett közzé. Ugyan a megörökített helyszínek gyanúsan emlékeztetnek a Crysis 1 pályáira, többen új effekteket véltek felfedezni rajtuk (például a lens flare-t, ami nem volt benne az első játékban), illetve sokatmondó a Crysis 3 logóval ellátott kép is. Mindezt tetézte egy új fegyverről, a CLAW-ról készült felvétel. Ezek után sokan arra a következtetésre jutottak, hogy egy többjátékos módra fókuszáló, trópusi környezetbe helyezett Crysis 3 DLC van születőben. Nos, ahogy a vak ember mondta: majd meglátjuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Crysis 3 -- Megjelenés: 2013. február 22. (PC, Playstation 3, Xbox 360) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2048 MB, VGA: SM 5.0 / 1024 MB, HDD: 20 GB