Crysis a mobiltelefonodon?Talán még emlékeztek az OnLive cég rendkívül ambiciózus ígéretére, mely szerint géptípustól szinte teljesen függetlenül élvezhetjük majd a legmodernebb játékokat, hála az új streamelési technológiának, amely egy szerverről futtatja távolról a nagy gépigényű címeket. A rendkívül hangzatos ígéretekből eddig olyan sokat még nem láttunk, a cég azonban most újabb hangzatos ígéretekkel borzolja a kedélyeket. Szerintük az általuk kidolgozott rendszer nemcsak az otthoni PC-ken, hanem a mobiltelefonokon is működhet majd.

Steve Perlman, a cég vezérigazgatója arról beszélt, hogy egy New York-i konferencián az OnLive működését egy tévén, egy számítógépen és két iPhone-on keresztül is megmutatta.

Perlman tökéletesen tisztában van, hogy másfajta technológiáról van szó a mobil esetében, mint amit a nagyobb konzolok, a PC, vagy a Mac kínálnak, éppen ezért egyelőre az OnLive mobiltelefonon működő "közösségi részére" büszke a leginkább, de azért komolyan gondolja, hogy már nincs messze az a pillanat, amikor például Crysist futtathatsz a mobiltelefonodon. Még ha meg is valósul ez az ígéret, érdekes kérdés, hogy vajon hogy fogunk egy ilyen játékot irányítani?