• Készülhet a Tony Hawk’s Pro Skater remake-je
  • Legalábbis a legfrissebb szivárgások alapján
  • Melyek szerint az Activision már elkészítette a Tony Hawk’s Pro Skater 1 és 2 belső használatra szánt demóját

Az Activision az utóbbi időben elég sikeresen élesztette újra a régi címeit (gondolunk csak a Crash Bandicoot: N-Sane Trilogyra vagy a Spyro Reignited Trilogyra), ennek fényében pedig egyáltalán nem meglepő, hogy a legfrissebb pletykák alapján hamarosan előállnak két másik régi nagy klasszikus, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 és 2, felújított verziójával is.

tony-hawks-pro-skater-01.jpg

Az információ egy Sabi néven futó Twitter felhasználótól érkezett, aki szerint egy activisionös forrása elárulta neki, hogy már elkészültek a Tony Hawk’s Pro Skater 1 és 2 remake-jének belső használatra szánt demói, amiket ki is próbáltak házon belül a kiadónál. Ezt az információt pedig megerősíti egy idén októberben rögzített podcast sz9vege is, ahol a profi gördeszkás Lizzie Armanto a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ben betöltött szerepéről beszél, majd mintegy mellékesen megemlíti, hogy hamarosan jön egy újabb felvonása a szériának, és abban is benne lesz.

Fontos leszögezni persze, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, de érdemes azt is észben tartani, hogy Sabi nem egyszer fején találta már a szöget. Legutóbbi, Batman játékokkal kapcsolatos információit ugyan még nem erősítette meg semmi, de az E3 előtt sikeresen kiszivárogtatta a Microsoft, a Bethesda és a Nintendo friss bejelentéseit, szóval a forrásai általában nem szoktak nagyon mellélőni.