• Mégsem jelenik meg tavasszal a Lego Star Wars: The Skywalker Saga
  • Az új megjelenési dátumot nem árulták el a fejlesztők

Kilenc Star Wars-film nem kevés, így bizonyára a teljes sagát "meglegósító" Lego Star Wars: The Skywalker Saga befejezése is komoly kihívást jelent a Traveller's Tales csapata számára. Sajnos erre most újabb bizonyítékot kapunk, a fejlesztők bejelentették ugyanis, hogy ismételten kénytelenek későbbre tolni a megjelenést.

csuszik-a-lego-star-wars-the-skywalker-saga-megjelenese.jpg

Ami igazán szomorú, hogy legutóbb is egy késés miatt hallottunk a játék felől: akkor 2020-ről 2021 tavaszára tolták a premiert. Most pedig kiderült, hogy a stúdió ezt a határidőt sem fogja tudni tartani, új dátumot pedig egyelőre nem is adtak meg.

"A TT Gamesnél mindenki keményen dolgozik azon, hogy a Lego Star Wars: The Skywalker Saga az eddigi legnagyobb és legjobb Lego-játék lehessen, ehhez azonban több időre lesz szükségünk. Nem fogjuk tudni tartani a tervezett tavaszi megjelenést, de amint lehet, be fogjuk jelenteni az új dátumot" – áll a csapat rövid közleményében.

A Lego Star Wars: The Skywalker Saga PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One és Switch platformokra készül, senki sem fog tehát kimaradni belőle – feltéve persze, hogy egyszer valóban el is készül...