• Jövő áprilisban érkezik a Cyberpunk 2077
  • Melynek kapcsán most fotóversenyt hirdetett a CD Projekt RED
  • A feladat a lakóhelyünk cyberpunk oldalának megörökítése
  • A fődíj pedig 1,2 millió forint mellett egy RTX 2080 Ti és a játék gyűjtői kiadása

Akárhogy is számoljuk, a Cyberpunk 2077 megjelenéséig már csak fél év van hátra körülbelül. És bár lehet, hogy ez elsőre indokolatlanul hosszúnak tűnhet, a CD Projekt RED azért igyekszik feldobni mindenféle bemutatóval ezt a várakozást. Most például épp fotópályázatot hirdettek a lengyelek, melynek a célja természetesen lakóhelyünk cyberpunk oldalának megörökítése.

Tekintve, hogy a cyberpunk zsánere világéletében a kényelmetlenül közeli jövőben játszódott, és a korai regények jóslatai közül nem egy mára többé-kevésbé be is teljesedett, elég testhezálló lehet a feladat. A fotókat egészen helyi idő szerint 2019.12.16 23:59-ig várják, szóval még bőven van idő nevezni, a győzteseket pedig egy profi zsűri fogja kiválasztani, de természetesen közönségdíjat is osztanak majd a tíz legnépszerűbb képnek.

Az indulás pedig már csak a díjak miatt is megfontolandó: az első helyezet például 4000 dollárt (nagyjából 1,2 millió forintot) vihet haza, emellé pedig egy RTX 2080 Ti videokártyát, a Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadását, egy vIP dzsekit és egy Adobe Crreative Cloud licencet is kap majd. A második helyezetnek 2000 dollár (600 ezer forint) és egy RTX 2080 S üti a markát a gyűjtői kiadáson felül, míg a harmadik helyezet 1000 dollárral (300 ezer forinttal) és szintén egy RTX 2080 S-el lehet gazdagabb.

Ha felkeltette a kíváncsiságotokat a kiírás, netán szívesen neveznétek is, a verseny hivatalos oldala az alábbi linken megtalálható.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!