• Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 térképe
  • Ami sokak szerint túlságosan is kicsinek tűnt
  • A 2018-as E3-as demó útvonalát végigkövetve rajta viszont látható, hogy mekkora területről beszélünk

Ahogy arról pár napja írtunk, kiszivárgott a netre a Cyberpunk 2077 térképe, méghozzá a The World of Cyberpunk 2077 című könyvnek hála, melynek a borítóján ott szerepel a cselekménynek helyszínt adó Night City utcahálózata is. Ezt látva azonban többen is elkezdtek aggodalmaskodni, mondván a térkép meglehetősen kicsinek tűnik egy ilyen nagyszabású játékhoz.

Aggodalomra azonban semmi ok, egy igen kreatív és sok szabadidővel rendelkező Reddit felhasználó nemrég ugyanis egy nagyon leleményes módszerrel bizonyította Night City valódi méreteit: berajzolta a könyv borítójára azt az útvonalat, amit a 2018-as E3-on bemutatott, igen hosszú demóban bejárhattunk. Így egyből jól látszódik, hogy a városnak csak egy kis szegletét érintettük eddig. A kép alább látható, a pirossal jelzett útvonal pedig V apartmanjától vezet Dr. Vectorig, utána a találkozóig Meredith Stouttal, végül pedig a Maelstrom búvóhelyig.

cyberpunk-2077-map-meret-01.jpg

Látható tehát, hogy a demóban csak a város egy kis szeletét érintettük, plusz arról se feledkezzünk meg, hogy a CD Projekt RED szerint a város vertikálisan is igen nagy lesz, azaz az egyes épületekben nem csak egy emeletet fedezhetünk majd fel.