A mai nap megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Switch-re. Ez önmagában is hatalmas teljesítmény a CD Projekt RED-től, ugyanis a The Witcher 3 hatalmas és erőforrás-igényes játék, ami mégis elfut a PC-hez, az Xbox One-hoz és a PS4-hez képest gyengébb teljesítményű hibrid konzolon. Ráadásul ebben a változatban alapból benne van minden kisebb DLC, valamint a Hearts of Stone és a Blood and Wine kiegészítők is.

A nagy nap előtt fel is merült az emberekben a kérdés, miszerint, ha a The Witcher 3-at tokkal-vonóval (és persze grafikai butítással) sikerült belezsúfolni a Switch-be, akkor meg lehet-e tenni ugyanezt a Cyberpunk 2077-tel is. Erről John Mamaist kérdezte meg a Gamespot, de a válasza nem lelkesítő.

„Ki gondolta volna, hogy egy olyan játék, mint a Witcher 3, lehetségessé válik Switch-en. Szóval, ki tudja? Gondolom, majd meglátjuk. Ha lehetséges, akkor Switch-re is megcsináljuk. Bár valószínűleg nem lehetséges.”

Mamaist „soha ne mondd, hogy soha” nyilatkozata nem hagy túl sok helyet a reménykedésnek – ami nem csoda, az eddigiek alapján a The Witcher 3 el fog törpülni a Cyberpunk 2077 mellett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!