• Késni fog a Cyberpunk 2077 első nagy kiegészítője
  • Szerencsére azért 2077-ig nem kell várnunk
  • De még így is sokat kell rá várni
  • Az eladások viszont szárnyalnak

Nemcsak a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs változata késik, hanem a Cyberpunk 2077 első nagy kiegészítője is. Anno a CD Projekt RED úgy tervezte, hogy legalább annyi DLC-t kap ez a játék, mint Geralt harmadik kalandja, amibe ugye két nagy, egy-egy komplett játéknak is megfelelő móka is volt. A Blood and Wine és a Hearts of Stone. Ezek az alapjáték megjelenése utáni egy évben kerültek fel a boltok polcaira.

Nos, a Cyberpunk 2077-tel ekkora szerencsénk már nem lesz. Eleve, ez a játék lassan másfél éve megjelent már, másrészt a legutóbbi financiális jelentés szerint a kiegészítő idén már nem is jön. Legkorábban 2023-ban jelenhet meg. Hogy mi ennek az oka, azt nem közölték, bár feltehetően a menetrendet a Cyberpunk 2077 elhúzódó nyílt bétatesztje hibajavítása állhat a háttérben. Meg talán az is, hogy a csapat egy részének vissza kellett térnie a Witcher 3-hoz az újgenerációs kiadás miatt.

Az eladások a kezdeti problémák ellenére viszont jól alakulnak, a CD Projekt szerint már 18 millió példányban kelt el, ami szép szám.