• Dave Bautista elárulta, hogy szerette Drax karakterét, de megkönnyebbült a búcsútól
  • A jövőben drámaibb szerepekre vágyik, nagyon jó színésszé szeretne válni
  • Úgy véli, Villeneuve képes megmutatni a tehetségét, vele ingyen is dolgozna

Dave Bautista a sportolókból és testépítőkből lett akciószínészek jellegzetes, napjainkban népszerű képviselője, aki James Gunn keze alatt alapozta meg pályafutását. A Marvel Draxeként ismert mozisztár az elmúlt években feltűnt egy Harkonnen bőrében a Dűne új adaptációjában, láthattuk őt Zack Snyder netflixes zombi-heist filmjében, illetve játszik a nagy sikerrel debütált Tőrbe ejtve 2-ben. Utóbbinak apropóján adott interjút a GQ magazinnak, és árulta el, hogy változtatni szeretne karrierje folyásán.

Elmondása szerint nagyon élvezte A galaxis őrzői epizódjait, a jövőben mégis drámaibb produkciók után nézne. "Igazán hálás vagyok Draxért. Szeretem őt, de megkönnyebbültem, hogy vége. Nem mindig találtam kellemesnek, kihívás volt a szerep. A sminkelés lefárasztott. És nem vagyok benne biztos, azt szeretném-e, hogy Drax miatt emlékezzenek rám. Ő bolondos karakter, én viszont drámaibb munkákra vágyom” – vallott szándékairól az ötvenhárom éves színész.

dave-bautista-lgbtq-pride.jpg
(A kép forrása: Pink News)

Kitért Denis Velleneuve-höz fűződő viszonyára, aki a Szárnyas fejvadász 2049-ben és a Dűnében dirigálta őt és akinvel akár ingyen is dolgozna. „Azt hiszem, az ő keze alatt kiderülne, mire vagyok képes. A legtöbbet hozná ki belőlem. Más szemüvegen keresztül néz engem, az előadóművészt látja bennem, akivé válni szeretnék. [...] Soha nem akartam az új Szikla lenni. Inkább arra vágyom, hogy nagyon jó színész legyek, elismert alkotó.” Ti milyen típusú alkotásokban látnátok szívesen Bautistát? Írjátok meg kommentben!