• December 23-án debütál az Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély a Netflixen
  • Régi ismerősök meglátogatják gazdag barátjukat Görögországban, aki egy játék során meghal
  • Főszerepben Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista

Számos érdekességgel várja még idén nézőit a Netflix, köztük a Szenteste előtt képernyőre kerülő Tőrbe ejtve 2-vel, amiben Benoit Blanc nyomozó ismét bűntény közepébe keveredik. Ezúttal civilben érkezik a kamera elé, hogy a görög tengerparton töltse szabadidejét egy dúsgazdag férfi hajóján. Nem sokáig élvezheti azonban a kikapcsolódást, utóbbit ugyanis – előzetes jóslata szerint valóban – meggyilkolják egy mulatságosnak ígérkező gyilkossági szerepjáték során.

glass-onion-a-knives-out-mystery-movie-film-2022-kate-hudson-trailer.jpg
(A kép forrása: Movies and Mania)

Rian Johnson a 2019-es mozis nyitányt követően visszatér az író-rendezői pozícióba, hogy ismét jól csengő színészgárdát irányítson. A visszatérő Daniel Craig mellett Edward Nortont látjuk az áldozat szerepében, míg a gyanúsítottakat Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline és Kate Hudson alakítják. Korábbi kedvcsinálója után új magyar előzetest kapott Az üveghagyma című rejtély. Ti nézitek majd december 23-án?