• David Jaffe elismerően nyilatkozott a Starfieldről
  • Az első God of War rendezője szerint ez a legjobb single-player játék, amit valaha látott
  • Számára többet adott a program, mint amennyit remélt tőle

Jelenleg lényegében még a csapból is a Starfield folyik, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen egyrészt egy Bethesda-játékról beszélünk, ami mindig felrázza "picit" a közösséget, másrészt az éveken át dédelgetett sci-fi RPG-nek szinte minden ígéretet sikerült beváltania (néhány recés szél azért maradt), így aztán joggal emelték piedesztálra. Az újságírókat csaknem maradéktalanul meggyőzte a csapat víziója, de emellett a játékosok is szeretik (legalábbis az alapján, hogy jelenleg "Nagyon pozitív" értékelésen áll Steamen), nemrég azonban egy egészen váratlan helyről érkezett dicséret – méghozzá nem is akármilyen.

Maga az első God of War rendezője (emellett a Twisted Metal-szériához is volt "némi" köze), David Jaffe ragadott ugyanis billentyűzetet, hogy szavakba öntse a véleményét a játékkal kapcsolatban. "Csupán a főküldetést sikerült teljesítenem, valamint belenéztem egy picit a mellékes tevékenységekbe (szóval ki tudja, talán a New Game+ tönkreteszi az élményt), de ezek alapján csak ennyit mondhatok: A Starfield a legjobb single-player játék, amivel valaha játszottam" – írta a legendás fejlesztő X-en. "Mindent megadott, amit reméltem, sőt, még annál is többet. Alig várom, hogy élőben is beszélhessek róla" – tette hozzá. A kommentelők többsége egyébként szintén az egekig magasztalta a programot (persze volt, aki csalódásnak élte meg), szóval egyre nagyobb az esély arra, hogy végül a Skyrim sikereit is túlszárnyalja az alkotás – persze ehhez kell majd néhány újrakiadás. 

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.