• Akcióba lendültek a Starfield szobrászai
  • A játék karakterkészítője ugyanis rengeteg eszközt ad a felhasználók kezébe
  • Így mostanra el is készült néhány ismert figura
  • Többek között Boba Fett és CJ is a galaxist járja

A részletes karakterkészítők mostanra szinte minden olyan játékban megtalálhatók, ahol mi magunk alkothatjuk meg a főszereplőnket, így természetesen a tegnap megjelent Starfieldben is aktivizálták magukat a virtuális szobrászok, hogy a képernyőre varázsolják saját magukat, az alkotás fölött bábáskodó Todd Howardot, vagy épp a film- és játékvilág közismert szereplőit. Mostanra született is néhány remek próbálkozás, így több "híresség" is járja a galaxist – köztük egy-két olyan, akitől amúgy sem áll távol az űrutazás.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Kezdve például az Alien-filmek rettenthetetlen hősnőjével, Ellen Ripley-vel, akit a K3v8az nevű X-felhasználó szeretett volna megalkotni, több-kevesebb sikerrel. Egészen a messzi-messzi Galaxisból repült a Starfield világába a Star Wars jól ismert fejvadásza, Boba Fett, aki remélhetőleg keményebb oldalát mutatja majd itt, mint a több fronton is kisiklott sorozatban. Némileg távol áll a sci-fi tematikától, de természetesen ebből az opuszból sem maradhatott ki a GTA: San Andreas ikonikus főhőse, Carl 'CJ' Johnson, akinek vonat helyett itt majd az űrhajót kell követnie – lehetőleg eredményesen. Végül, de nem utolsósorban itt van nekünk a Jonathan Banks által alakított Mike Ehrmantraut a Breaking Badből és annak spinoff sorozatából, a Better Call Saulból, aki végre kiszabadult Walter White markából, így most szabadon utazgathat a bolygók között – ki tudja, talán még egy Los Pollos Hermanos éttermet is nyit majd valamelyik planétán. Ez a néhány karakter persze csak a jéghegy csúcsát képezi, hiszen bizonyára rengeteg ismerős szereplő fog még feltűnni a különböző fórumokon, a Thomas, a gőzmozdony formájú űrhajókról már nem is beszélve.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.