Miután bejelentették, hogy nem csak két egyforma zombit, hanem két egyforma belső teret sem fogunk látni, már elképzelhettük, hogy a Dead Rising 3 látványvilága -- legalábbis a reklám szerint -- nem lesz mindennapi. Most újabb merész kijelentést tettek a Capcom Vancouver szakijai: bizton állítják, hogy játékuk felveszi majd a versenyt vizualitásban a megdöbbentő részletességgel és igényességgel elkészített látvánnyal bíró Uncharted-sorozattal.

„Olyan látványhűséget szeretnénk megjeleníteni, mint amilyet az Unchartedhez hasonló lineáris játékoktól várnál, mégpedig a világunk minden egyes elemében, így bárhogyan járod is azt be, úgy érzed majd, mintha egy ilyen játékkal játszanál. A csapatunk minden teret kézzel készített el, nem egy egyenvilágot fogsz látni.” – mondta Jason Leigh producer az OXM-nek.

Nos, ha a fejlesztők méltató szavainak csak a fele igaz, már akkor is lenyűgöző látvánnyal bírhat a Dead Rising 3, és persze hatalmas terekkel. Ha a játékmenet is legalább ilyen jó lesz, akkor már nem lesz okunk csalódni a jövőre érkező, Xbox One-exkluzív játékban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!