Nem túl szép dolog a hex-táblákban babrálni, főleg akkor, ha az adott termék még olyan messze van a megjelenéstől, mint amennyire a Diablo 3 első kiegészítője, a Reaper of Souls. Ez esetben mégis ez történt, ugyanis szemtelen adathalászok elkezdték visszafejteni a játék kódsorait, amiből pár érdekes adat került felszínre.

A kódsorokból többek közt kiderült, hogy újra lesz ladder rendszer, amiben rangsorolják a világ legjobb Diablo 3 játékosait, létrehozhatunk majd saját guildet, amibe meghívhatjuk barátainkat és ismerőseinket, valamint lesz egy adventure játékmód, ahol fejpénzt gyűjthetünk. Hogy ez utóbbi pontosan mit takar, még rejtély, ugyanúgy, mint a Devil's Hand és Loot Runs néven felbukkanó játékmódok is.

Sokak örömére az is kiderült, hogy a Diablo 3: Reaper of Souls visszahozhatja Gheedet is, méghozzá egy tárgy formájában, ami alkalmassá teszi a karakterünket arra, hogy nyitva tartsa a goblinok valószínűleg kincsekhez vezető portáljait és talán át is lépjen rajtuk.

Persze ezek az információk még korántsem biztos, hogy valóban benne lesznek a végleges termékben, de elég egyértelműnek tűnik, hogy például a "GuildInviteReceived - You have received an invitation from {s1} to join clan {s2}." szöveg nem véletlenül van benne a félkész programban. A játék megjelenése még a távoli jövőbe vész, és ha a Blizzardon múlik, a fenti szivárgás lesz az utolsó zsíros kis infó a BlizzCon 2013-ig.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!