Jó hírünk van azok számára, akik alig várják, hogy a legfőbb gonoszt újra és újra lemészárolhassák, méghozzá konzolon, ugyanis már előrendelhető a PC Guru Webshopban a Diablo 3: Ultimate Evil Edition. A PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra augusztus 19-én érkező csomag tartalmazza a Diablo 3 alapjátékot, valamint a Diablo 3: Reaper of Souls (adatlapunkon) kiegészítőt is.

Diablo 3: Ultimate Evil Edition árak

A fenti árak még változhatnak, az előrendelés viszont már él, szóval ha szeretnéd legyakni Diablót és kompániáját, nincs más dolgot, mint ellátogatni a PC GURU WEBSHOPBA, ahol most amúgy is gyilkos akciók várnak rád -- részletekért kattints ide!

Ez vár rád a Diablo 3: Ultimate Evil Editionben:

  • Hívd segítségül szövetségeseidet – Egyedül, vagy akár négy hősből álló csapatban is harcba indulhatsz – játszhatsz barátaiddal élőben egy képernyőn, vagy más játékosokkal online a PlayStation Network vagy az Xbox Live segítségével.
  • Válj hőssé – Légy az emberiség egyik legutolsó védelmezője – keresztes lovagként, barbárként, sámánként, démonvadászként, szerzetesként vagy varázslóként –, és szállj harcba pusztító erőkkel és legendás felszereléssel.
  • Törd meg a démoni ostromot – A gonosz erők egész seregeivel küzdhetsz meg a Diablo III cselekményének mind az öt felvonásában, vagy fedezd fel a szabad világot a Kaland módban, és vadássz a halandók világában ólálkodó ősi gonosz lényekre!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!