• Elkészült a valódi Lilith-szobor
  • Játékosok nevei fognak rákerülni

A Diablo 4 megjelenése előtt a Blizzard már megerősítette, hogy az első 1000 játékosnak, akik elérik a 100. szintet a hardcore játékmódban, egy hatalmas Lilith-szoborba vésik a nevét. Ez a Lilith-szobor a Blizzard kaliforniai Irvine-ban található központjának udvarán áll és ahogy a Diablo közösségi fejlesztési igazgatója, Adam Fletcher egy képpel megerősítette, a szobor nemrég meg is érkezett rendeltetésszerű helyére.

Fletcher a Twitter-fiókján megosztott egy képet erről a Lilith-szoborról, amely rávilágít arra, hogy mekkora is az emlékmű: a Diablo 4 főellenfél egy oszlop tetején magasodik, maga az emléktábla pedig egy különleges üzenetet tartalmaz. Lilith alakja rendkívül részletes, ami kiemeli azt a munkát, amit a Diablo 4 fejlesztői a karakter megalkotásába fektettek. A Lilith-szobor Diablo 4 felirata alatt egy "hardcore hősök" felirat olvasható, amelyben a Blizzard egy kedves történettel emlékezik meg a hamarosan felkerülő nevekről, hogy hogyan érdemelték ki a megtisztelő helyüket az örökkévalóság számára. A Diablo 4 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.