• Képeken a Diablo 4 ellenfelei
  • A Kannibálok egy új “szörnycsalád”

A Diablo 4-re ugyan még meghatározatlan ideig várnunk kell, de az IGN által közkézre bocsájtott felvételeken már most megcsodálhatjuk új kis barátainkat, a Kannibálokat. A képsorok mellé hivatalos leírást is kaptunk, mely alapján roppant barátságos bandára számíthatunk (bár a Diablo szörnyei melyik nem volt az, ugye).

diablo-4-lilith-festek-omlott-az-arcomra.jpg

“Harapásnyomok borította hullák. Szilánkosra tört csontok, melyekből kiszívták a velőt is. Koponyából kitépett nyelvek és kinyomott szemek. Ezek a kannibálok hátrahagyott véres nyomai, már ha hagynak maguk után bármit is. Senki sem biztos benne, merről jöttek, de néhány legenda szerint egy egykori barbár-törzs, melyet évekkel ezelőtt száműztek az Arreatról. Hogy a kannibalizmus miatt kergették el őket, vagy csak később, szükségből alakult ki náluk ez a szokás, azt viszont senki sem tudja. De a száműzöttek elhozták végtelen éhségüket a Száraz Sztyeppékre, és innen a világ távoli sarkaiig eljutottak karavánokra és gyanútlan falusiakra vadászva.

Azon kevesek, akik túlélték a találkozást ezekkel a mészárosokkal, mind ugyanazon dolgokról mesélnek: a Kannibálok szemében égő őrült tűzről, és hogy csatában elesett ellenfeleik húsának elfogyasztása csak még éhesebbé teszi őket. Azt már csak suttogva teszik hozzá, hogy a szerencsétlen túlélőket összeterelik, és mint a marhákat viszik magukkal, hogy kihúzzák a következő vadászatig. Aztán elhallgatnak. A csend beszél helyettük: néha jobb meghalni, mint emlékezni a történtekre.”

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.