A Bethesda a mai napon árul el újabb részleteket a Doom egyszemélyes kampányával kapcsolatban Twitch-en a játék producere Marty Stratton, és kreatív direktora, Hugo Martin közreműködésével, így biztos, hogy rengeteg új és véres látnivalóval örvendeztetnek meg bennünket a szakemberek. Ám mielőtt erre sor kerülne, egy pillantást vethetünk egy a Vid.me oldalára feltöltött trailerre is, amely állítólag a szingli módból származó felvételekkel igyekszik felhívni a figyelmet a májusban debütáló shooterre.

Ugyan az előzetes hivatalosan nem köthető a Bethesdához, de a Muravyei nevű Reddit-felhasználó elmondása szerint a cég YouTube-csatornájáról szedte azt le, mielőtt villámgyorsan lekerült volna onnan. Utóbbi nem tudni miért történhetett, talán egy nem befejezett változatról van szó (egy helyen a DOOM 4 felirat is feltűnik a képen), de az is elképzelhető, hogy a marketinges csapat vétózta meg valamiért, vagy éppen túl korán került fel a videómegosztó portálra. Az viszont bizonyos, hogy „pokoli” jó kis előzetesről van szó, ami túlságosan profinak tűnik ahhoz, hogy rajongói alkotás legyen. Ha mégis egy ügyes kezű rajongó munkáját dicséri, akkor a Bethesdának azonnal állást kellene ajánlania neki. Íme:

A Doomnak egyébként alaposan felpörgette a reklámhadjáratát a Bethesda, tegnap péládul a pályaszerkesztő Snap Map funkcióról kaptunk friss információkat, ami nem is csoda, hiszen a május 13-ikai megjelenés már vészesen közeleg.