• A konzolgeneráció-váltás közepén jelent meg a Dragon Age: Inquisition
  • A mentések importálhatóak a két generáció gépei között
  • PC-re nem érkezik ez az ajánlat

A Dragon Age: Inquisition azok közé a címek közé esik, amik pont a generációváltás derekán jelentek meg. Ennél fogva nem véletlen, hogy mind a jelenlegi-, mind pedig a múltgenerációs masináknak is kiadták a játékot. Sokaknak ekkor még nem volt Xbox One-ja vagy PS4 konzolja, ezért inkább a 360-as vagy PS3-as verziónál maradtak.

Nos, akik eddig gondolkoztak azon, hogy váltsanak, de a mentések elvesztése miatt féltek fejest ugrani az új generációba, azoknak egy jó hírrel szolgálhatunk. A Bioware elérhetővé tett egy eszközt, melynek segítségével átemelhetjük mentéseinket egyik konzolról a másikra. Tehát az Xbox 360 tulajok importálhatják One-ra -- illetve PS3-ról PS4-re -- a játékállásukat.

A mentések mind a játék egyszemélyes kampány állását, mint a multiban elért teljesítményeket tartalmazzák és átörökítik egyik masináról a másikra. Rossz hír azonban, hogy a PC tulajok ebből most kimaradnak.

Aki élni szeretne a lehetőséggel, az látogasson el a Dragon Age weboldalára, ahol részletes útmutató található a mentésimportálásról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!