Duke Nukem Forever: trailer, és mégsemA crackle.com oldalán tűnt fel egy teaser videó (ami időközben eltűnt) a hamarosan induló The Jace Hall Show-ról, aminek az a Jason Hall lesz a házigazdája, aki a Monolith Studios volt alapító elnökeként és filmproducerként is ismert. Jason mellé vendégeknek olyan hihetetlenül nagy sztárok fognak csatlakozni, mint Christina Milian és Wilmer Valderamma, és együtt beszélgetnek majd a játékokról. Valószínűleg június 4-én fog megjelenni az első rész, és azt ígérik, hogy egy exkluzív Duke Nukem Forever trailer is be lesz mutatva benne. A műsor hivatalos oldalán megtalálható egy rövidke hanganyag, amiben elhangzik Duke neve.

Ez volt a délelőtt híre, ám nem sokkal később a jó öreg George Broussard, a 3D atyaúristene, ezt megcáfolta, idézem:

"Nem tudok semmiféle új trailerről, ha tudnék, elmondanám. Ez olyasvalami, amit Jason kedvért csináltunk hónapokkal ezelőtt, és nem pont olyan lesz, amire az emberek számítanak. Nem szeretnénk, ha ő mutatná be a játékot, csak azért csináltuk, mert már 15 éve ismerjük egymást."

Valószínűleg a show oldalán található hanganyagra céloz, vagy talán a kamu trailerre? Mindenesetre jó lett volna, ha rendes videót láthatunk, - de ez persze túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. A 3D Realms már több mint 10 éve kotlik a folytatáson, a munka az 1997-es bejelentés óta sokszor újrakezdődött, hol a grafikus motor miatt, hol átszervezés ürügyén. A legutóbbi videó tavaly decemberben látott napvilágot, ami azt jelezte, hogy azért még foglalkoznak a játékkal, még ha ez nem is látszik. Ez alatt a hosszú fejlesztési idő alatt eléggé megnőttek az elvárások a játék iránt, grafikában, játékmenetben és történetben is túl kéne szárnyalnia a majdani kortársait, de az lenne a leginkább tanácsos, ha újradefiniálná magát a játék fogalmát. Én személy szerint annyival is megelégednék, ha tudna valami újat mutatni a tucat-FPS-ek tömegében, különben nagy nevetség tárgya lesz.