Bár Obo kollégám már röviden írt a Fallout Pip Boy Edition-ről a Bethesda konferencia összefoglalóban, most kaptunk egy teljes képet a kiadásról, és további részleteket is. A Pip Boy ugye a Fallout univerzumának hordozható mikroszámítógépe, melyet most a valóságban is megalkottak.

A Fallout 4 Pip Boy Edition tartalmazni fogja magát a játékot, egy fémtokkal együtt, egy Vault Tec Perk posztert, viselhető Pip Boy-t, a hozzávaló tartót, és használati útmutatót, illetve az egésznek a dobozát, mely egy szép kapszula. Kép is van hozzá, tessék! Ára 120 dollár lesz, már előrendelehető.

fallout-4-pip-boy-edition.jpg

Azt már ugye tudjuk, hogy valóban viselhető lesz, és nem utcai használatra tervezték, hanem a játékkal fog kommunikálni, természetesen annak mindhárom verziójával (PC/PS4/XO). A leírás szerint iPhone-t lehet beletenni (ez már lekorlátozza a vásárlói kört sajnos), így csak reménykedünk benne, hogy a zöld robot tulajdonosai sem maradnak ki a jóból (bár az app megjelenik Androidra). A Pip Boy-t Todd Howard a "legf*szább dolognak" nevezte, amit valaha látott. Teljesen egyedi, de a Fallout világához kapcsolódó interfészt kapott, melyen lehet játszani olyan klasszikusokkal is, mint például a Donkey Kong, és a Missile Command. 

Egy videó is jött, mely bemutatja az egészet, érdemes megnézni.