• Esélyes, hogy nem lesz kinn az E3 2018on a Borderlands 3
  • Legalábbis erre utalt Randy Pitchford a Twitteren

Bár a Gearbox atyaúristene, Randy Pitchford már egy ideje rendszeresen elejt egy-egy infómorzsát a Borderlands 3-ról, most nagyon úgy fest, hogy a játékból nem látunk semmit az E3 2018-on. Az amúgy 2019 év eleji megjelenést sejtető pletyka által keltett remény ezzel egyre inkább halványodni látszik. Csak annyit erősített meg Pitchford, hogy a stúdió továbbra is a játéknak szenteli figyelmét és idejét, ami nála ugye pontosan 90%-ot jelent.

Hiába tehát a Walmartos szivárgás (melynek egyébként a Rage 2 bejelentést is köszönhetjük), úgy fest, ami rajta szerepelt, mégsem teljes egészében az idei E3 felhozatala. Persze lehet, hogy a Gamescomon ettől még ot lesz, vagy az is lehet, hogy félreértjük Randy Pitchford szavait, amikor azt írja:

„Kiírhatnám precízen és egyértelműen, hogy a ’Borderlands 3’ nem lesz jelen az E3 2018-on, de sokan úgy döntenének, hogy nem hiszik ezt el. Találnának módot arra, hogy úgy értelmezzék a szavaimat, hogy nekik megfelelők legyenek, függetlenül attól, mi az igazság”

borderlands-3-boom-boom.jpg