• Április 3-án érkezik a Resident Evil 3 remake
  • Melyből most némi játékmenetet is láthattunk a Capcom új videójának hála
  • Ez alapján legalább olyan alapos ráncfelvarrásra számíthatunk, mint az előző rész esetében

Tegnap végre megtörtént az, amire az elmúlt hetekben már nem egy szivárgás utalt: a Capcom a State of Play keretein belül hivatalosan is elismerte, hogy érkezik a Resident Evil 3 remake. Ráadásul várnunk sem kell olyan sokat a klasszikus túlélőhorror újragondolt kiadására, hiszen a megjelenést április 3-ra ígérik az illetékesek.

Most pedig, alig egy nappal a bejelentés után, már a játékmenetre is vethetünk egy pillantást, hála a Capcom legújabb fejlesztői videójának, ahol a Resident Evil 3 két producere beszél a projektről. Elmondásuk szerint a harmadik rész kicsit akciódúsabb lesz, mint a második, egyben pedig azt is kiemelték, hogy Nemesisnek jóval több módszere lesz a főszereplő megtalálására és levadászására, mint Mr. X-nek volt a Resident Evil 2-ben.

resident-evil-3-remake-jill-02.jpg

Szóba került továbbá a Resident Evil 3-al szinkronban érkezp Resident Evil Resistance is. Itt négy túlélő veheti majd fel a harcot egy főgonosszal, aki a sorozat történelmében először irányíthatja majd az ellenséges lényeket, és különféle csapdákkal is megnehezítheti a másik négy játékos dolgát.

Nektek hogy tetszik a Resident Evil 3 remake az eddigiek alapján?