Eljött a nyár legforróbb időszaka: mától él a Steam Summer Sale, azaz a Valve digitális szoftveráruházának legdurvább leárazás-sorozata! A Steam Summer Sale mondhatni hagyomány, ilyenkor játékosok milliói költik a pénzt tonnaszám, méghozzá olyan játékokra, amik máskor sokkal többe kerülnek, most viszont -10-től akár -90 százalékig is leárazza őket a Steam.

A Steam Summer Sale kínálata naponta változik, egyes akciós csomagok tartalmát pedig a felhasználók szavazhatják meg, hogy exkluzív Steam-kártyákat kapjanak jutalmul. Vannak továbbá villámakciók is, amik 8 óránként váltanak, szóval naponta többször érdemes felnézni a Steamre.

Az első este akciós Dead Rising 3-at, DayZ-t, XCOM-ot, Divinity: Original Sint és Far Cry 3-at hozott többek között -- de ez persze nem minden akciós játék. Mi már készítjük a pénztárcánkat, addig is pedig benneteket kérdezünk, hogy vesztek-e valamit a Steam Summer Sale-en, és hogy ha vártok valamire, akkor mi lenne az, amit a legszívesebben látnátok olcsósítva. Válaszokat a kommentek között várunk!

Steam Summer Sale