• Margot Robbie játssza a Barbie film főszerepét
  • Noah Baumbach (Házassági történet) írta a forgatókönyvet, Greta Gerwig a rendező (Lady Bird)
  • A várttól eltérő típusú filmet ígér a rendezőnő
  • Jövőre kezdődik a forgatás, 2023-ban várható a mozipremier

Hamarosan két Mattel játékfigura is nagyvászonra költözik: egyrészt Vin Diesel égisze alatt készül élőszereplős Rock ’Em Sock ’Em Robots adaptáció, illetve nemrég kiderült, hogy Margot Robbie főszereplésével tényleg érkezik egy Barbie film. A Harley Quinnt megformáló, valamint A Wall Street farkasában és a Volt egyszer egy… Hollywoodban látható színésznő friss Vogue címlapinterjúja során szólta el magát, miszerint Greta Gerwig személyében megtalálták a film rendezőjét.

Már 2019 óta zajlik a produkció fejlesztése, aminek forgatókönyvét két Oscar-jelölt alkotó, a valóságban egy párt alkotó Noah Baumbach (rendező: Házassági történet, Frances Ha, A tintahal és a bálna) és Gerwig (színész: Frances Ha, rendező: Lady Bird, Kisasszonyok) írják. Utóbbi a Variety megkeresésére megerősítette a fenti információt és arra utalt, hogy ez a film nem olyan lesz, mint amit a címe alapján először várna az ember.

1272876.jpg(A kép forrása: Dazed)

A történetről egyelőre semmit se lehet tudni, de a forgatás is csak jövőre kezdődik, mivel a Baumbach-Gerwig páros jelenleg direktorként és színészként a White Noise című szatirikus könyv adaptációján dolgozik (a klasszikus amerikai regény főhőse egy Hitler-tanulmányok által hírnevet szerző egyetemi tanár). 2023-ban várható a Barbie film premierje. Az alkotók neve valóban garanciát jelenthet a komoly hangvételre és a minőségre. Ti mit vártok a produkciótól?