• 2022-ben kezdődik az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe forgatása
  • Rachel Zegler játssza a főszereplőt
  • Őt Spielberg West Side Story-jában a Shazam! 2-ben láthatjuk majd
  • Marc Webb (500 nap nyárA csodálatos Pókember) ül a rendezői székben

Megszokhattuk már az elmúlt években, hogy a Disney gőzerővel ülteti át élőszereplős változatra klasszikus animációs meséit (gondoljunk csak a  DumbóraAz oroszlánkirályra vagy a Mulanra). Akadnak azonban váratlan adaptációs kísérletek, mint A kis hableány vagy az egyelőre csak előkészületi fázisban lévő Hófehérke és a hét törpe. Utóbbi forgatása valószínűleg jövőre kezdődik majd.

Bombaként robbant ugyanakkor a Deadline értesüléseire alapozott hír, miszerint Rachel Zegler személyében megtalálták a címszereplőt. A színpadi musicalek sorában játszó húsz éves, kolumbiai származású színésznőt Spielberg közelgő West Side Story-jának főszerepében láthatjuk először, az élőszereplős Hófehérke után pedig a Shazam! 2-ben is feltűnik majd.

vo1220westsidestory01.jpg
(A kép forrása: Vogue)

A film rendezője Marc Webb, akinek olyan ikonikus műveket köszönhetünk, mint a szerzőibb indíttatású 500 nap nyár vagy A csodálatos Pókember – nem mellesleg több tucat videoklipet készített (például a Green Day-nek vagy a My Chemical Romance-nek). A direktor egyébként elmondta, hogy ki fogják használni Zegler elképesztő hangi adottságait, intelligenciáját és optimizmusát. Ti megnézitek majd a Hófehérke adaptációt?