• Magyarországon április 7-én tervezik bemutatni a Minden mindenhol mindenkort
  • A filmben kizárólag egy korosodó kínai bevándorlónő mentheti meg a világot
  • Felfedezi a párhuzamos univerzumokat és bennük saját alternatív énjeit 

Korunk legkreatívabb filmes műhelye az A24, aminek indie cég létére sikerült betörnie a fősodorba. A Fehér éjszakák, az ÖrökségA világítótoronyA csiszolatlan gyémánt, a Lady Bird és az Ex Machina anyastúdióját ugyanakkor joggal érheti a vád, hogy legambiciózusabb alkotásai meglehetősen visszafojtott érzelmi hangvételt és puritán vizuális felfogást követnek. Ezt a kissé egysíkú, de a stúdió védjegyévé vált stílust azonban néhány friss alkotás megtörni látszik. A lecsúszott felnőttfilmest követő Red Rocket és a hetvenes években játszódó X című pornóhorror mindenképp kilóg a sorból. A Tarantinót és Robert Rodriguezt idéző Minden mindenhol mindenkor (Everything Everywhere All At Once) esetében pedig még azt is nehéz eldönteni, hogy trash-paródia vagy egészen különleges ázsiai akciófilm kíván lenni.

A Nincs hazaút, a Doctor Strange 2, a Loki vagy a Flash kapcsán különösen aktuálisnak mondható a Dan Kwan-Daniel Scheinert páros rendezése. A film egy korosodó kínai bevándorlót követ, aki őrült kalandba keveredik. Egyedül ő mentheti meg a világot azáltal, hogy felfedezi a párhuzamos univerzumokat és bennük saját alternatív énjeit. Olyan életutakat lát, amikre ráléphetett volna.

mv5bzdi5oge5otmtzgq2mi00odiylthhmwqtmmnhmdhhztnintezxkeyxkfqcgdeqxvymtezmje5ndg4v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Port tanúsága szerint április 7-én debütál Magyarországon a film (a tengerentúlon március 25-én esedékes a premier). Alább láthatjátok a Michelle Yeoh (Tigris és sárkány), Ke Huy Quan (Kincsvadászok), Stephanie Hsu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája), Jenny Slate (A tehetség), Harry Shum Jr. (Kőgazdag ázsiaiak), James Hong (Nagy zűr kis Kínában) és Jamie Lee Curtis (Halloween) főszereplésével készült opusz hosszú előzetesét:

Emellett frissen kiadott ajánlók is érkeztek a filmhez.

Nektek hogy tetszik a Minden mindenhol mindenkor?