• Október végén debütál a My Hero Academia mozifilm Amerikában
  • Egy toxikus vírus terjed a bolygón
  • Japán legkiválóbb hősei erednek az ötletgazda nyomába

2014-ben jelent meg a My Hero Academia című manga első fejezete Kōhei Horikosi tollából, hogy aztán hamar a japán animék világát is meghódítsa a mű. A Netflixen látható a képregények alapján készült animációs sorozat, október végén pedig Amerikában bemutatnak egy mozifilmet is. Sajnos magyar mozipremiert aligha hirdetnek, valamelyik streamingszolgáltató viszont eséllyel csaphat le majd a produkcióra.

A My Hero Academia olyan világban játszódik, ahol szinte minden ember kap valamilyen szuperképességet. A hőstanfolyamokon pallérozódott kevesek az emberek védelmét választják, de akadnak gonosztevők is, vagyis akik bűncselekmények elkövetésére használják kivételes erejüket. A kis Izuku sajnos képességek nélkül születik, bátor tette után viszont egy szuperhős kiképezi őt védelmezővé.

mv5bmgy5ztc5zgutmziwmi00nzywltk4ymetnzllzgninzgxnzayxkeyxkfqcgdeqxvyoduynjmyotev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Más történetet követ a World Heroes’ Mission. Terroristák szennyezik be a világot egy olyan anyaggal, ami gátolja az emberek képességeinek kontrollját. Japán Hősakadémián edződött kiválóságai azonnal az ötletgazda nyomába erednek, hogy bíróság elé citálhassák őt. Alább láthatjátok az akciódús előzetest. Nektek hogy tetszik?