• Január 11-én debütál a Superman és Lois 2. évadja a The CW csatornán
  • Megérkezett a hivatalos előzetes
  • A címszereplők stresszes életére és a modern szülőség nehézségeire koncentrál a sorozat

A rajongókat és a kritikusokat egyaránt meglepetésként érte a The CW csatorna Superman & Lois című sorozata, amennyiben nem a címszereplő klasszikus születéstörténetét vagy bevett akciósztorit meséltek el az első évadban. Szerethető, emberi karaktereket láthattunk, illetve fontos társadalmi kérdéseket és magánéleti problémákat boncolgatott a The Flash, a Riverdale és a Wonder Woman alkotóinak szériája.

Az első évadban: Miután Clark Kent és Lois Lane éveken keresztül küzdött az emberiség kiirtására törő megalomániás gonosztevők ellen, újabban egymásra fordítják idejük nagy részét. Ekkor szembesülnek a modern világ egyik legnagyobb kihívásával: egyszerre kell helytállniuk munkájukban és szülőként. Felmerül a kérdés, hogy a fiaik felnőve vajon örökölhetik-e apjuk kriptoni képességeitA sorozat nyitányáról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

-go1-576-superman-es-lois.jpg
(A kép forrása: HBO)

Nem kell már sokat várni a folytatásra, a frissen kiadott előzetesből kiderül, hogy január 11-én debütál a második évad. A következő epizódokban Lois másik világból érkezett lánya, Natalie, illetve a makacs Mitch Anderson őrmester okozhat fejtörést hőseink számára, miközben a gyereknevelés nehézségeivel is meg kell küzdeniük. Ti követitek a hazánkban az HBO GO műsorán futó sorozatot?