• Superman hatalma alá akarja vonni a Földet Lois Lane halála miatti bánatában
  • Egy Batman vezette szuperhős csapat háborút indít ellene
  • Premier október 19-én az HBO Maxen és Blu-ray kiadásban (ára: 40 dollár)

Újabb játék, az Injustice kap filmadaptációt, méghozzá animációs feldolgozást a Warner jóvoltából. A magas színvonalú DC rajzfilmek hagyományát vállaló opuszban feltűnik majd Superman, Batman, Joker, Wonder Woman, Zöld Lámpás és Harley Quinn is. A tengerentúlon az HBO Maxen debütál a film, a hazai rajongóknak pedig a streaming platform jövő ősszel esedékes zászlóbontásáig marad a Blu-ray kiadás, amit 40 dollárért rendelhettek meg.

A film cselekménye a NetherRealm 2013-as Injustice: Gods Among Us című játékán alapul. A történet szerint Joker megöl Superman terhes szerelmét, Lois Lane-t. Az Acélember bosszút esküszik és mérgében hatalma alá akarja vonni az egész Földet. Ekkor lép színre Batman és roham tempóban verbuvált csapata. De vajon túlélheti az emberiség, ha szuperhősök háborúzni kezdenek?

mv5bywyzoty2zdctztmzzc00yjgyltk0ndctmdbiywuyzdlinjhkxkeyxkfqcgdeqxvymzmwotu5mdkv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az október 19-én debütáló opusznak lentebb láthatjátok nemrég közzétett előzetesét, ami stílusában meglehetősen hasonlít a szintén közelmúltban bemutatott Mortal Kombat: Scorpion’s Revenge című animációs filmhez. Nem lehet véletlen az egybeesés, mindkét esetben Rick Morales töltötte be a produceri pozíciót. Hozzá csatlakozott most Matt Peters (Justice League Dark: Apokalips War) rendező és Ernie Altbacker (Batman: Hush) forgatókönyvíró. Nektek hogy tetszik a trailer?