• A Múlt karácsony (Last Christmas) hősnője egy ügyetlen karácsonyi manó, aki szerelembe esik egy munkahelyén megismert férfival
  • Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh és Emma Thompson játsszák a főszereplőket
  • Paul Feig rendezése november 7-én debütál a hazai mozikban

Még a Trónok harca méltatlanul gyengére sikeredett nyolcadik évadja sem ejthet csorbát színészeinek népszerűségén. A Daenerys-t alakító Emilia Clarke egy karácsonyi romantikus komédiában tér vissza a vászonra. A Wham! slágere inspirálta Múlt karácsony (Last Christmas) főhősnője egy súlyos betegségből kigyógyult (ez talán direkt párhuzam Clarke életével), esetlen, ügyetlen karácsonyi manó, aki szerelembe esik egy munkahelyén megismert férfival (Henry Golding).

mv5by2nhodixmwytzdizmc00zwvmlwiym2utywvkzdexztk2ywm0xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1sx1777cr001777937al.jpg

Clarke-ék mellett feltűnik a vásznon Michelle Yeoh (Tigris és sárkány) és az az Emma Thompson (Értelem és érzelem), aki egyébként – a pályakezdő Bryony Kimmings-szel az oldalán – a film forgatókönyvét is írta. Nem kisebb név ül a rendezői székben, mint a Dávid vagyok és az Egy kis szívesség című opuszokat jegyző Paul Feig. A több George Michael slágert is felcsendítő Múlt karácsony (Last Christmas) november 8-án debütál az amerikai mozikban.