Mindjárt itt van február vége és uborkaszezon van, legalábbis játékmegjelenések szempontjából. Az elmúlt egy hét kifejezetten szegényes volt a premierekben, de pár 10 órára így is lehet szórakozást találni a Sony digitális áruházában. Lássuk, hogy milyen játékokat lehet e héttől megvásárolni!

The Blizzard 30-Year Celebration Collection

Minden idők egyik legnépszerűbb fejlesztőcsapatának, a Blizzard Entertainmentnek a Warcraft és a Diablo előtt is volt története, amit most meg is mutat. A 30 Celebration Collection-ben olyan játékok találhatók meg mint a The Last Vikings, a Blackthorne, és a Rock N Roll Racing, de a Diablo 3-hoz és az Overwatch-hoz is vannak benne meglepetések. Ezek igazi klasszikusok, amelyek megmutatják, hogy honnan indult ez a remek csapat!

 

The Sinking City

A The Sinking City több, mint másfél éve jelent meg, ami a legnagyobb angol horroríró, H.P. Lovecraft munkásságán alapul. A Sinking City már PS4-en is remek játék volt, most pedig megérkezett az újgenerációs verzió, mely még tovább emeli a lovecrafti élményre. A PS5 változat natív 4K megjelenést kínál és a lehető legteljesebb élményt, hiszen plusz DLC-ket pakoltak bele, amelyek nemcsak a túlélést, de plusz küldetéseket is adnak.

Necromunda: Underhive Wars Gold Edition

A Games Workshop 1995-ben adta ki az első Necromunda társasjátékot, ami azóta is folyamatosan bővül. Tavaly pedig a monitorokra és televíziók képernyőjére kis beköltözött a program, ami nem lett tökéletes, de a B kategória ellenére is nagyon szórakoztató perceket, órákat adott azoknak, akik megvásárolták a Focus Home játékát. A Gold Edition kedvezményes áron kínálja az alapjátékot és annak két kiegészítőjét, a Cawdor Gang-et, valamint a Var Saar Gang-et.