A hét videója:

A hét legnagyobb eseménye minden kétséget kizáróan a következő generációs Xbox bemutatása volt, ám az esemény finoman szólva nem volt acélos -- de még ha ez is lett volna a legjobb prezentáció az emberiség történetében, akkor is talál rajta fogást a VideoGamer csapata, amely ismét készített egy tényleg könnyfakasztóan vicces összefoglalót.

A srácok már bizonyították a tehetségüket, mikor egy hasonló anyagot készítettek a jóval érdekesebb PlayStation 4 leleplezésről, s nagyon jó látni, hogy nem egyszeri telitalálat volt az a videó. A könnyed, csipkelődő humor megmaradt, s pont oda szúr, ahova kell -- az E3 után is szeretnénk ilyeneket látni.

Maradva még egy kicsit az új Xboxnál, ki kell térni arra, hogy nagyon sok embernél (jószerivel mindenkinél) fanyalgást váltott ki a név, de szerencsére az internet megtalálta a szépséget abban, hogy a Microsoft nem tud számolni (Xbox, Xbox 360, Xbox One, vagy Windows 98, 2000, 7), elhozva nekünk az alábbi kézenfekvő poént. Máris jobb.

Érdekességek a hétvégére -- Xbox Juan

Ha eddig nem lett volna tökéletesen világos, hogy mennyire használhatatlan a Final Fantasy VII-ben feltűnt, egy komplett buszmegálló méreteivel büszkélkedő Buster Sword, akkor a Man At Arms csapata eloszlat mindenféle kételyt. Az úriemberek profi kovácsmesterek, akik már évek óta készítenek különböző fegyvereket, ehhez hasonlóval azonban eddig még nem találkoztak. Pusztán a méretek, s az ehhez társuló súly lenyűgöző, s az is, hogy mennyire totálisan használhatatlan egy ilyen; nem csak elkészíteni, de még megemelni is nehéz, pedig nem is acélból, hanem alumíniumból készült. Az alábbi videó az elkészítés teljes folyamatát bemutatja.

Láttátok már a Star Wars karaktereit összemosva a Mass Effect hőseivel? Nem? Akkor ez a galéria nektek szól! A képeket a Zarnala nevet használó DeviantArt felhasználó készítette, akinek érdemes csekkolni a többi, hasonló stílusban készült munkáját is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Jól mutatjaa BioShock: Infinite népszerűségét, hogy bőven a megjelenés után is készülnek még rajongói alkotások, melyek a minőség terén egyre csak jobbak és kreatívabbak. Ezúttal Michael Shanks jelentkezett a saját elképzelésével arról, milyenek a hétköznapjai Booker DeWittnek, mikor egy valóságshow-nak haknizik a Columbiában történtek után. Figyelem, az anyag nagyon spoileres, így aki még nem játszotta végig a játékot, az ne nézze meg. Helyette ajánlom a többi munkáját, amik hasonlóan jól sikerültek. 

Like?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az érdekességekhez kapcsolódik, de nem éppen a vicces fajtához az Extra Credits sorozat, amiről egy ideje már szeretnék írni -- vagyis jobban mondva felhívni rá a figyelmeteket. Ezekben a videóban az iparban nagyon is jártas készítők összeszedett, koherens módon okos gondolatokat osztanak meg a játékvilággal, s ennek egyes szegmenseivel kapcsolatban, így aki szeretne valami elgondolkodtatót is hallani a szeretett hobbijával kapcsolatban, azoknak csak ajánlani tudom. Íme egy kedvcsináló, erre a linkre bökve pedig a YouTube-csatornára juttok.