• Két ingyen pálya készül az Evolve-hoz
  • Jön a Broken Hill Mine és a Broken Hill Foundry
  • Mindkettő elsőként Xbox One konzolra lesz letölthető március 31-től
  • PC és PS4 platformra április 30-én fut be a csomag
Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

A Turtle Rock Studios bejelentette az Evolve második ingyenes DLC-jét (az első az Observer Mode volt), ami nem más, mint egy pályacsomag. Ebben két új arénát kapunk, amik Hunt, Nest és Rescue módban, illetve egyedi mérkőzésen és a kampány során is használhatók.

Az első pálya a Broken Hill Mine, ami Shear legnagyobb boriumbányája. Itt milliárd tonnás teljesítmény mellett termelték a kolóniák építéséhez szükséges ércet, míg a szörnyek megjelenése az egésznek véget vetett. A helyszín három nagyobb területre oszlik, amiket a központi, védelemre szoruló fúrótorony köt össze. Mindez egy labirintusszerű kialakítást kapott, amiben a szörny könnyedén csapdába csalhatja a vadászokat.

Ha a kampány során a vadászok indulnak előnnyel, akkor a bányarobotok védekező üzemmódba váltanak, és megtámadják a szörnyeket, de ha a bestia kerekedett felül az előző körben, akkor a bánya instabillá válik, és a rengések megzavarják a madarakat, hamis irányba terelve a vadászokat.

evolve-broken-hill-mine.jpg

A másik pálya közvetlenül a Broken Hill Mine felett helyezkedik el, sőt annak egy bizonyos pontjáról láthatjuk is Broken Hill Foundryt. Annak idején itt dolgozták fel a bányából érkezett érceket, és talán mondani sem kell, hogy a bolygó legnagyobb bányájához a legnagyobb bányaváros tartozik. Itt ipari környezet kapunk szűk folyosókkal és alacsony mennyezetekkel, így a lopakodás lesz a fő fegyverünk, bármelyik oldalon is legyünk.

A kampányban az embereket boriummal segíti a játék, amivel újratölthetjük a jetpacket, ám ha a szörnyé a fölény, akkor a boriumködben a csapásai ereje megsokszorozódik.

evolve-broken-hill-foundry.jpg

A DLC elsőként Xbox One konzolra fog megjelenni, mégpedig március 31-én, míg PC-n és PS4-en április 30-ig várni kell.