• Újabb tizenkét játékkal bővül a Game Pass kínálata a közeljövőben
  • Köztük olyan címekkel, mint az Outriders, a Star Wars Squadrons vagy a NieR: Automata
  • De a Yakuza 6: The Song of Life is bekerül hamarosan a repertoárba

Enyhén szólva is erősen alakult az elmúlt hét a Game Pass előfizetők számára, hiszen a Bethesda felvásárlását követően múlt hét pénteken a kiadó egy sor legendás játéka bekerült a Microsoft szolgáltatásának a kínálatába. Ezek után az pedig csak hab a tortán, hogy a következő két és fél hét is elég acélosnak mondható, avagy ekkor is érkezik majd nem egy izgalmas cím.

A sort az Undertale nyitja, mely már most is elérhető PC-re, konzolra és Androidra egyaránt, ezt pedig március 18-án követi egy nagyobb adag friss játék. Ekkor érkezik ugyanis a Nier: Automata és a Torchlight 3 PC-re, a Star Wars: Squadrons konzolra (az EA Play keretein belül) valamint az Empire of Sin PC-re, konzolra és Androidra.

Ha pedig ez nem lenne elég, jó hír, hogy március 25-én bekerül a Game Pass felhozatalába a Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition és a Supraland PC-re, a Genesis Noir és az Octopath Traveler PC-re és konzolra, valamint a Yakuza 6: The Song of Life PC-re, konzolra és Androidra. A hónapot pedig két olyan cím zárja, melyek már a megjelenésük napjától elérhetőek lesznek a Game Passban is, ezek pedig a Narita Boy március 30-án PC-re, konzolra és Androidra, valamint a tegnapi bejelentésnek megfelelően az Outriders április elsején konzolra és Androidra.