• 17 játékkal bővül a Game Pass kínálata decemberben
  • Köztük olyan címekkel, mint a Control, a GreedFall vagy a Doom Eternal
  • De az indie címek kedvelőinek sincs okuk panaszra

A Game Pass kínálatában már jelenleg is számtalan nagyszerű cím elérhető, a Microsoft most pedig elárulta, a Doom Eternal mellett milyen további játékokkal bővül hamarosan ez a lista. Az biztos, hogy eléggé eseménydús decemberünk lesz, hiszen 17 új cím debütálása várható a következő hetekben, melyek között AAA kategóriás nagyágyúk és indie játékok is akadnak vegyesen.

game-pass-xcloud-01.jpg

Rögtön ezen a héten csütörtökön érkezik a Doom Eternal és a  Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender ActionPC-re, a Control és a Slime Rancher androidra és konzolra,a Haven PC-re és androidra, a Rage 2 androidra,és a Yes, Your Grace PC-re, konzolra és androidra. Ezeket követi december 4-én a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition PC-re és konzolra, december 8-án, a Call of the Sea PC-re, konzolra és androidra, a Monster Sanctuary androidra és konzolra, valamint a Starbound PC-re, december 9-én pedig az Unto the End PC-re és konzolra.

És mindezzel még nincs vége, ugyanis december 10-én érkezik az Assetto Corsa, a Gang Beasts és a Superhot: Mind Control Delete androidra és konzolra, valamint a GreedFall és a Yooka-Laylee and the Impossible Lair PC-re, konzolra és androidra.