Hogy pontosan hány Fallout 4 talált gazdára a premier napján azt nem árulta el a Bethesda, ugyanakkor úgy tűnik, hogy nagyot nem tévedett azzal a stúdió, hogy világszerte 12 millió darab lemezes változatot juttatott el a játékból a boltok polcaira, hiszen több rekordot is megdöntött a program novemberi 10-ikei bemutatkozásának napján.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Hogy ebből pontosan hány darab kelt el, azt nem tudni, ugyanakkor a Bethesda máris újabb adagok kiszállítását tervezi, ami arra enged következtetni, hogy csaknem a teljes készletet elkapkodták a rajongók. Ha ez tényleg így történt, akkor körülbelül 750 millió dollárt termelt a Fallout 4 a stúdió számára pár nap alatt, amivel alaposan felülmúlná  a Call of Duty: Black Ops 3 500 millióját és a Halo 5: Guardians 400 millió dolláros nyitányát, és egyenesen az év legjobban debütáló programjává lépne elő.  

Ami viszont biztos, hogy a 2015-ös év legtöbb előrendelését a Fallout 4 jegyezte, míg a Pip-Boy Edition tekinthető a játéktörténelem leggyorsabb ütemben fogyó gyűjtői kiadásának a nagyobb viszonteladók adatai alapján. A Bethesda bevallása szerint nem csak a dobozos változatok, hanem a digitális eladások is remekül alakultak, a Fallout Pip-Boy alkalmazás az App Store legkeresettebb terméke jelen pillanatban, míg a Twitch-en természetesen a Fallout 4 premierjét követték a legtöbben az idén bemutatkozó játékok között.