A Far Cry 3 nem csak a kritikusok kezei közt remekelt, hanem a boltokban is nagyon szép eladásokat mutatott fel, így minimális rizikó mellett kezdhetett el kísérletezni a Ubisoft csapata, hiszen az eredetileg befektetett pénz bőségesen megtérült. Így született meg a Far Cry 3: Blood Dragon, ami a tavasz legőrültebb, s talán legérdekesebb játéka. 

A program tisztelgés a 80-as évek macsó akciófilmjei előtt, s ezen alkotások minden kellékét meg is találjuk az egzotikus helyszíntől a bugyuta történeten át egészen a retrofuturisztikus körítésig. A kritikusok és a játékosok falják a Far Cry 3: Blood Dragon által nyújtott ismerős, de mégis friss játékélményt, így nem is csoda, hogy a fejlesztési vezető egy folytatásban, sőt egy új sorozatban gondolkodik.

A játék főszereplőjének hangját kölcsönző Michael Biehn nemrég a Major Nelson Radio vendége volt, ahol elmondta: a játék vezető tervezője, Dean Evans nagyon szeretne egy folytatást vagy egy teljes sorozatot összehozni Far Cry 3: Blood Dragon alapján, s ezzel kapcsolatban már részt is vett egy tárgyaláson. Természetesen azt már nem tudtuk meg, hogy mi lett ennek a megbeszélésnek a végeredménye, de bízunk abban, hogy sikeres lett. Te szeretnél újabb kalandokra indulni Rex Colttal? 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Far Cry 3: Blood Dragon -- Megjelenés: 2013. május 1. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 12 GB