• Egy egész sor játékot jelentett be a Ubisoft
  • A Far Cry 5 az E3-on is tiszteletét teszi
  • Már megindultak a találgatások a játék helyszínéről

A Far Cry 5 bejelentését követően megindultak a találgatások, mi is elméláztunk azon, hogy vajon hová vezethet az utunkhogy vajon merre visz az utunk. Ami biztos, hogy az E3 során többet is tudunk majd és több mint valszínű, hogy érdemi információkal is megörvendeztetnek majd. Ha viszont minden pletykára vevők vagytok, akkor itt a legújabb – terjesztőjének állítása szerint még tavaly vett részt egy célcsoport felmérés tagjaként, egy felmérésen, melyről később kiderült, hogy a Ubisoft tartotta.

Elmondása szerint titoktartási szerződés köti, és azért nem osztotta meg értesüléseit, mert nem szerette volna, hogy a korai szivárogtatások miatt megváltozzon az irány – az E3-as bejelentés közeledtével azonban ennek már nincs jelentősége. Értesüléseit a már említett felmérés során szerezte, ahol egy koncepciót vázoltak fel a résztvevőknek és bár nem említették egyszer sem, hogy a Far Cry 5-ről lenne szó, egyértelműen ki lehetett következtetni, a kiadó ismeretében különösképp.

Röviden összefoglalva az USA-beli Montana állam hegyes vidékein fekvő kisvárosba vezet majd utunk, melyet teljes egészében egy vallásos szekta ural. A pletykált vadnyugati időszak szerinte azonban kizárható, napjainkban játszódik majd a történet. Sokkal többet és konkrétabbat azonban nem tudott mondani, javarészt karakterekről és a koncepció alapjairól kértek visszajelzést a résztvevőktől.

far-cry-5-mountains.jpg

Szerintetek lehet valóságalapja a sztorinak, vagy valaki csak figyelemre vágyik?