• 2022. március 25-én debütál A Bridgerton család 2. évadja
  • Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), ill. okos és makacs párja lesznek a szezon főhősei
  • Utóbbit Simone Ashley (Szexoktatás) alakítja majd

Amióta a Nyerd meg az életed (Squid Game) nézettsége korábban elképzelhetetlennek tűnő magasságokba emelkedett, kevesen beszélnek olyan világsikerekről, mint például A Bridgerton család. Pedig a történelmi kosztümös sorozat a koreai széria bemutatása előtt a Netflix történetének legsikeresebb nyitányát produkálta. Érthető módon érkezik hát a második évad március 25-én, igaz, ezúttal nem a nyitószezon főhősei kerülnek a középpontba.

Daphne (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Jean Page) helyét Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és párja, Kate Sharma veszi át. A Szexoktatás Oliviajaként megismert Simone Ashley alakította karakter okos, ám makacs figuraként jelenik meg a brit arisztokraták világában. Alább láthatjátok a folytatás Lady Whistledown narrálta magyar feliratos előzetesét.

A hírek szerint Shonda Rhimes showrunner legalább nyolc évadot tervez, ami a sikerek tükrében ugyan nem tűnik elképzelhetetlennek, a Netflix viszont nagyon ritkán rendel sok évadot egy sorozathoz. Önmagában kivételesnek nevezhető, hogy a szolgáltató az első évad sikere láttán rögtön további három szezont jelentett be.

aaaaqcnb-oa0u9p6kwxjppwymkmdorguwieytlcgoyhavgazmli0g0pgppyibldbuugc2ejwnnujwr0zhf2osdejibjmof7mdabzz0solacfjfxmozgt-6qyktfk4vgi73ngisp0qgncsuqxv5uehcya0bs.jpg
(A kép forrása: Netflix)