Márciusban új tartalmakkal frissül az HBO GO kínálata, hétfőn például legendás filmek sora debütált a streamingszolgáltató kínálatában. Ma folytatódik a Superman és Lois, amivel kapcsolatban ráadásul egy fontos bejelentés is érkezett.

hbogo.jpg

Sorozatok

SUPERMAN & LOIS (2021) – 1. évad 2. rész

  • Műfaj: szuperhős / dráma
  • Szereplők: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch
  • Leírás: Miután Clark Kent és Lois Lane éveken keresztül küzdött az emberiség kiirtására törő megalomániás gonosztevők, a Metropolisban pusztítást végző szörnyek és idegen betolakodók ellen, újabban egymásra fordítják idejük nagy részét. Ekkor szembesülnek a modern világ egyik legnagyobb kihívásával: egyszerre kell helytállniuk munkájukban és szülőként. A The Flash, a Riverdale és a Wonder Woman alkotóinak új szériájából kiderül, hogy nevelik gyerekeiket, valamint hogy a fiúk felnőve örökölhetik-e apjuk kriptoni képességeit.

source-164068848729ab161e454e38a9bb3ec75bf1301fmaster-576.jpg

Jó hír a rajongóknak, hogy a The CW egy héttel a premier után máris berendelte a sorozat második évadját. 2014-ben történt hasonló DC-produkcióval, amikor a Flash széria folytatásáról állapodtak meg két héttel a debüt után. Nem meglepő persze a döntés, hiszen a csatorna történetének legnézettebb premierjét hozta a Superman és Lois.

-go1-576-superman-es-lois.jpg

Filmajánló

ÍGÉREM, HOGY VISSZATÉREK (PROXIMA, 2019)

  • Műfaj: sci-fi / thriller
  • Rendező: Alice Winocour
  • Főszereplők: Eva Green, Matt Dillon, Sandra Hüller
  • Leírás: Sarah egyedül neveli nyolcéves lányát, imádott munkája azonban kevés időt hagy neki. Amikor Sarah-t beválasztják egy egyéves űrutazásra, a nő megoldhatatlannak tűnő dilemma elé kerül: kislányát vagy élete álmát válassza inkább?

Itt láthatjátok