• Augusztus 19-én debütál a 365 nap: Egy újabb nap a Netflix műsorán
  • Az 1. részben egy gengszter elrabolt egy nőt, és 365 napot adott neki, hogy belé szeressen
  • A folytatásban akadályba ütközik hőseink „szerelme”
  • Nyilvános a 3. epizód nyitánya

Aki látta, pontosan tudja, hogy valójában nem olyan merész és explicit a 365 nap, mint ahogy azt eleinte beharangozták. Hírhedtsége nyomán mégis elég nézőt szerzett ahhoz a 2020-as lengyel botrányfilm, hogy a Netflix megrendelje a folytatást, sőt már trilógiává bővül a széria. Augusztus 19-én kerül képernyőre A szürke ötven árnyalata lengyel változataként emlegetett opusz harmadik része, ami újfent Barbara Biaslowas és Tomasz Mandes bábáskodása mellett készült.

mv5bmmq3zdcyodktotq4ns00zjkwlwi3ytmty2zjmtnmotc1ngmzxkeyxkfqcgdeqxvymtuymzk0ody3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A morális tartalma miatt sokszorosan kritizált első részben egy szicíliai maffiózó elrabolt egy nőt, és 365 napot adott neki, hogy belé szeressen. A csoda megtörtént, így a soron következő Ma cselekményében Laura és Massimo szerelme végre kiteljesedhetett, még ha tüzes románcukat a gengszter családi konfliktusai és egy Laurát megkörnyékező férfi háborgatta is.

A következő felvonásban ismét akadályba ütközik hőseink kapcsolata. Vajon átvészelik a nehéz időszakot? A Netflix jóvoltából most beleshetünk a 365 nap: Egy újabb nap nyitányába.