• Augusztus 4-én debütál mozikban az Együtt kezdtük
  • Régi osztálytársak, haverok és szerelmek találkoznak tív év után újra

A kétezres évek magyar filmjeit idéző romkom érkezik augusztus 4-én a mozikba. Az Együtt kezdtük hősei valaha osztálytársak voltak, azonban ballagás óta nem találkoztak egymással. Az egykori románcok megfagytak, félbeszakadtak. Vagy ahogy a produkció hangvételéről hiteles képet nyújtó hivatalos leírásban olvashatjuk: „érettségi, egy nagy buli, aztán jó időre csá mindenkinek!”

A frissen kiadott előzetes röviden vázolja a film történetét és konfliktusait. Amikor tíz év elteltével egyikük esküvőjén újra találkozik a 12. c osztály, ismét felforrósodik a levegő. Régiúj szerelmek szövődnek a Balaton partján, de vicceknek, beszólásoknak és hazugságoknak sem leszünk híján.

egyutt-kezdtuk-jelenetfoto-37.jpg
(A kép forrása: InterCom)

A film jellegétől függetlenül örömteli, hogy számos fiatal színészpalánta kapott lehetőséget a produkcióban. A Színház-és Filmművészeti Egyetem, illetve a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának hallgatói mellett feltűnnek legendás művészek, Jordán Tamás, Szacsvay László és Mucsi Zoltán is. Kerékgyártó Yvonne, a sokszorosan méltatott FOMO írónője ül a rendezői székben, akinek az Együtt kezdtük az első nagyköltségvetésű egészestés munkája.