• A koronavírus miatti leállás után újraindult az Avatar 2 forgatása Új-Zélandon
  • A projekt producere arról nyilatkozott, hogy mindent megtesznek a stáb biztonsága érdekében
  • Illetve hozzátette, hogy a folytatás története arról fog szólni, hogy mit tesz meg valaki annak érdekében, hogy biztonságban tudja szeretteit

Az Avatar második részének munkálatai újraindultak egy rövid kihagyás után. A forgatás Új-Zélandon zajlik, ahol a jelenlegi COVID-19 fenyegetettség miatt egy redukált, jóval kisebb létszámú stábbal dolgoznak az alkotók. A film producere, Jon Landau – aki egyébként James Cameron előző nagy sikerű produkcióján a Titanicon is dolgozott már – most elárult néhány részletet a készülő Avatar 2-ről az RNZ riporterének.

"Azt gondoljuk, hogy egy alaposan végiggondolt biztonsági stratégiánk van a forgatás lebonyolításával kapcsolatban, amely során minden stábtagnak a lehető legnagyobb védelmet biztosítjuk ezekben a példátlan időkben." Majd szólt pár szót a készülő film forgatókönyvéről is: "Ez a Sully család története. Arról szól, hogy mit tesz meg valaki annak érdekében, hogy biztonságban tudja szeretteit. Jake-nek és Neytiri-nek el kell hagyniuk otthonukat és rákényszerülnek, hogy felfedezzék Pandora bolygójának világát."

avatar-jake-neytiri.jpg