• A tervek szerint 2022-ben debütál az Indiana Jones 5. 
  • A film producere most arról beszélt, hogy zseniális szakembernek tartja Mangoldot, a film rendezőjét, aki egyébként elég jó viszonyt ápol Harrison Forddal is
  • A produkció viszont még mindig csak a forgatókönyvírás fázisában tart, ráadásul azt is csak nemrégiben kezdték el

Az Indiana Jones 5. része a Disney naptára szerint továbbra 2022-ben mutatkozik be a nagyközönség előtt. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a franchise története során először nem Steven Spielberg ül a rendezői székben, hanem a Logan direktora, James Mangold állt a produkció élére. A főszerepben viszont a rajongók legnagyobb örömére visszatér Harrison Ford.

Frank Marshall a Collidernek adott interjújában azt mondta Mangoldról, hogy zseniális fimkészítőnek tartja, illetve nagyon jó viszonyt ápol Forddal, így aztán úgy ítéli meg, hogy minden adott ahhoz, hogy siker legyen a következő Indy film. A kirakós darabjai tehát összeálltak. Marshall újságírói kérdésre azt is hozzátette, hogy a forgatókönyv írását sajnos csak nemrégiben kezdték el. Sokan számítottak csúszásra a filmmel kapcsolatban, azonban az, hogy a projekt ennyire gyerekcipőben jár, az bizonyára nagy meglepetés mindenki számára.

indiana-jones-5-logan01.png