• A színész valószínüleg csak a felkészülést kezdi el a szerepre április környékén, az első forgatási napról szóló riportokra még várniuk kell a rajongóknak
  • A csúszások után a projekt hivatalos premierjét 2021. július 9-re tolták

A CBS Sunday Morning című műsorának adott interjút Ford, amiben arról beszélt, hogy április környékén elkezdi a felkészülést a szerepre. A Collider információi szerint, azonban még senki mást nem castingoltak az ötödik részbe, így valószínütlen, hogy a következő hónapokban a forgatás is elkezdődik, hiszen nem tűnik reális elképzelésnek, hogy Steven Spielberg egy egyszereplős Indiana Jones filmet tervez. 

A produkció bemutatóját eredetileg tavaly nyárra tűzték ki, a sok forgatókönyvíró-csere után viszont 2021. július 9-re tolták a premiert. Kathleen Kennedy producer korábban elmondta, hogy amint elkészül a végleges szkript, kezdődik az ismét Steven Spielberg rendezői vezénylete alatt készülő film forgatása, ami amúgy – a pletykákkal ellentétben – nem reboot, hanem folytatás lesz. Harrison Ford utoljára alakítja majd a címszereplőt, és bár többen elgondolkodtak a karakter fiatalításán, Ford ragaszkodik hozzá, hogy más ne ölthesse magára a régész-kalandor szerepét.

static1squarespacecom.jpg