• A Sean Kanan alakította Mike Barnes is szerepel a Cobra Kai 5. évadjában
  • Terry Silver egész Los Angeles-re kiterjeszti a „nincs bocsánat” karatét
  • Hatalmas dódzsójával szemben régi riválisok gyülekeznek
  • Premier szeptember 9-én a Netflix műsorán

Pattanásig feszült évaddal térhet vissza a Netflixre a Cobra Kai. Valley-tornán aratott győzelme után Terry Silver Los Angeles szerte terjeszteni kezdi dódzsó birodalmát és hirdeti „nincs bocsánat” stílusú karatéját. Mivel Kreese börtönben van és Johnny Lawrence a pást helyett figyelmét az általa okozott kár helyreállítására fordítja, az egyeduralkodásra törő antagonistával csak kevesen szállhatnak szembe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Collder)

Daniel LaRusso egyetlen szövetségest talál kezdetben: az ötödik szezon meglepetéskaraktere a Karate kölyök 3-ból visszatérő Mike Barnes. A reaktivizált harcost természetesen Sean Kanan alakítja. Szeptember 9-től követhetjük a korábbiaknál forrongóbb cselekményt a Netflix műsorán. A fenti jelenetképek mellé befutott a magyar feliratos előzetes is.

Jó hír a rajongóknak, hogy a showrunnerek májusi nyilatkozatukban jelezték, elegendő történet van még a tarsolyukban, és már javában dolgoznak a sorozat hatodik évadján. Illetve szóba kerültek a Cobra Kai sorozat és A Karate kölyök filmek különböző karaktereinek lehetséges spin-offjai is.